Rezultatul efortului tau…

Am inceput asa, cu speranta ca ma vei ajuta, daca-ti spun de copiii care au nevoie de tine, si de ce mult ar conta daca ai putea sa aduci un mar, o ciocolata, un ursulet de 5 lei, orice…
Iti spun sincer, mi-era teama ca n-o sa te intereseze, sau n-o sa-ti poti face timp pentru ei, in definitiv, nu e nici problema ta, nici grija ta ce fac ei de Craciun.
Acum, dupa ce am venit de la copiii de la Targu Ocna, mi-am dat seama ca tu, impreuna cu multe zeci de oameni, cunoscuti sau anonimi, ai facut posibil cel mai frumos lucru: un Craciun plin, cu amintiri frumoase pe care sa le aiba cand or fi mai mari, pentru niste suflete care abia iti ajung pana la genunchi, dar care au un zambet asa de senin, de parc-ar avea toata lumea a lor, desi n-au…mai nimic…
Am cateva imagini cu ei, si cu ceea ce-am adunat zilele astea pentru ei, mai jos, impreuna cu multumirile copiilor in formna de felicitare(felicitarile sunt construite de ei, pentru tine, Mosul lor de Craciunul asta).
Cei care i-au ajutat sunt: Sorin Viteazu, Dragos Dadoi, Marius Agapi si C.S. Moldova Motors Bacau, Gabi Mustang si Andrei Mihaila, Daniel Popa-Timos Joker, Radu Ionut, Vlad Burduja, Cornelia Popa, Ionut Zaharia Cleras, Andrei Munteanu, Bogdan Rusu, Allex Kiry, Cristi Sageata, Giorgia Giorgiana, Nicu Monu, Oana Ghiorghe, Andreea Duta, Silvia Roxana, Dragos Tarcau, Laura Toma Ciuhat, Didi Toma, Oana Ligia, Parohia Sf. Arh. Mihail si Gavril din Savinesti, Costi de pe 4tuning, Altho de pe motociclism, Roman Alexandru, si tuturor celor care au preferat sa raman anonimi.
Fiecare din ei a fost Mos Craciun pentru copiii astia, si a meritat pana la ultimul minut petrecut pentru treaba asta.